Tid för ditt spelande
Tid för ditt spelande

Tid för ditt spelande

Spelande har ofta ett dåligt rykte, men sanningen är att det är en hobby som kan vara både meningsfull och rolig. Känner du att du har svårt att hinna spela så mycket som du vill? Anlitar du qleano för hemstädning får du mer tid över!

Varför prioritera spelandet?

Med hjälp av hemstädning från qleano kan du ge ditt spelande mer utrymme. Men varför kan det vara viktigt att prioritera spelandet? Ett enkelt svar på den frågan är att alla behöver ha en hobby, något de kan syssla med bara för att det är roligt. En hobby kan göra det lättare att slappna av och tänka på något annat än jobb eller studier. Det finns många olika sorters spel på marknaden. Vissa personer gillar att träffa andra och spela brädspel, andra föredrar onlinespel. Många spel har fördelen att de är sociala. Spelen kan därför minska ensamhet, skapa sammanhang och öka den psykiska hälsan. Med tanke på att dator- och tv-spel fått ett dåligt rykte är det kanske förvånande att spelen kan få människor att må bättre, men så är det. Studier har dock inte gjorts på alla sorters spel och det kan också finnas negativa aspekter av spelandet. Till exempel kan våldsamma spel ha en avtrubbande effekt.

Hur fungerar hemstädning?

Med hemstädning från qleano kan du få ett abonnemang på städning. Då kommer någon och städar hemma hos dig en gång i veckan, eller så ofta du tycker att det passar. Städningen utförs professionellt och alla ytor blir effektivt rengjorda. I kök och badrum städas det extra noga. Själv behöver du inte vara hemma när städningen görs, utan du kan vara på jobbet eller iväg på något annat. Är det något särskilt qleano ska tänka på när de städar hemma hos dig är det bara att säga det när ni gör planeringen. Vill du till exempel att de inte ska röra dina spelgrejer är det inga problem.