Spela gokart
Spela gokart

Spela gokart

Att spela har sedan länge varit ett sätt att umgås med sina vänner och familj och ha en rolig stund tillsammans. Det finns många olika typer av spel och en sak du kan göra för att komma ut i världen och tävla är att spela gokart med dina kompisar och du kan läsa mer om det i det här inlägget.

Boka gokart

Om ni bor i Stockholm eller ska besöka huvudstaden kan du boka gocart i Stockholm genom O’Learys. O’Learys är ett företag som erbjuder både dryck, mat, olika typer av arkadspel och annan underhållning. På deras hemsida kan du läsa mer om vilka olika paket de erbjuder och till vilket pris. Det är olika vad de olika paketen innehåller och därför är det bra om du läser på innan för att du ska kunna hitta det bästa paketet som passar dig och dina kompisar. Minsta bokningsantal är fyra personer och det finns en åldersgräns på 18 år. Minderåriga får köra med målsmans sällskap.

Att åka gokart är fartfyllt och äventyrligt och ett bra sätt att tävla mot sina kompisar. Men förutom att ni kan tävla mot varandra så är det något utöver det vanliga. Därför kan det vara en rolig idé att samla ihop kompisgänget och dra iväg till Kista där anläggningen finns och ha en riktigt rolig stund tillsammans. Ni kan göra det som en rolig grej, men det är också en populär aktivitet för att fira någons födelsedag eller något annat speciellt tillfälle, till exempel att fira en tenta.