Snygga barnkläder för spel och skolan
Snygga barnkläder för spel och skolan

Snygga barnkläder för spel och skolan

Barn älskar att spela brädspel. Få sitta tillsammans med familjen eller vännerna och spela i timtal. Då vill de både ha snygga och sköna kläder.

Hitta snygga barn- och tonårskläder online

Det enklaste för dig som förälder är att köpa kläder till barnen online. Sätt er ner tillsammans och gå in på Kids Brand Store där ni hittar snygga hoodies, jeans, jackor och t-shirts. Just hoodie och jeans är perfekta när de ska sitta och spela spel eller se på film med vänner. Även jättebra plagg i skolan. Låt dina barn vara med och välja kläder, så kommer de verkligen att gilla dem. På Kids Brand Store hittar du riktiga märkeskläder för barn, som Tommy Hilfiger, Peak performance, BOSS, Puma och Woolrich. Kläder som sitter bra och håller. Märkeskläder är också roligare för yngre syskon att ärva. Shoppa märkeskläder på Kids Brand Store tillsammans med dina barn och tonåringar och investera i kläder för både skola och fritid.

Spela spel

Barn och tonåringar älskar verkligen att spela spel, både brädspel och att spela på datorn och mobilen. Det som är bra med just brädspel är att det ger mycket gemenskap. Ni kan sitta tillsammans kring ett bord och spela Monopol, Risk eller något annat spel. Det visar sig också att barn blir bättre i matte när de spelar schack. Som förälder är det klokt att hjälpa dem att inte sitta för mycket vid datorn. En orsak till att barn spelar mycket på datorn, istället för sällskapsspel, är att man dels måste vara flera personer när man spelar ett brädspel, dels för att det är så lätt att bara sätta sig framför datorn. Där kan du som förälder göra mycket: uppmuntra dina barn och tonåringar att spela brädspel. Köp in nya brädspel och spela tillsammans med dem.

Bjud in till en spelkväll

Varför inte hjälpa dina barn eller tonåringar att bjuda in kompisarna på en spelkväll? Har ni fått hem kläderna från Kids Brand Store så kan dina barn garanterat känna sig snygga och bekväma. Det är smart om ni i förväg beslutar vad de ska spela och skriver det i inbjudan. I alla fall om det lätt blir tjafs bland (de yngre) barnen när de ska välja spel. Ställ iordning matbordet eller ett annat större bord som de kan sitta vid, och att spelet och alla kort får plats på bordet. Förutom att spela, så är det mysigt med tilltugg. Barnen kan tillsammans med sina vänner göra varma mackor i ugnen. Det är både gott, enkelt och var och en kan få den smörgås som de verkligen gillar. Det underlättar också ifall någon har matallergier. Köp också in chips och godis, så att de har något att njuta av medan de sitter och spelar.