Publicerad den

Träffa vännerna för en spelkväll

Många har upptäckt tjusningen med att spela sällskapsspel tillsammans, kombinerat med lite god mat och dryck. I lugn och ro med vännerna är det också gott att ta en snus, berätta historier och umgås. Det finns många sätt att förhöja spelkvällen, samtidigt som du spelar de mest välkända och omtyckta sällskapsspelen.

Med Loop snus under läppen är det enkelt att ha det trevligt med vännerna. Loop finns i ett stort antal styrkor och smaker. Här får du tillgång till nikotinpåsar utan tobak, i smaker som chili, jalapeño, cassis och mango. Med en jämn och snabb nikotinrelease och miljöanpassade dosor kommer Loop snus i ett behändigt format som passar bra i bakfickan.

Välj rätt spel och tilltugg

Ibland kan det kännas svårt att få tid till att spela, och ännu svårare att samla alla vännerna på en gång. Att spela spel tillsammans gör det möjligt att slappna av från vardagen samtidigt som man umgås på ett otvunget sätt. När ni spelar tillsammans kan ni dricka vin och äta goda tilltugg som chips och nötter, eller varför inte ta en god portion snus? Bland de mest populära sällskapsspelen finns Yatzy, Monopol, Bezzerwizzer och Risk. Många tycker också om att spela Trivial Pursuit, Den försvunna diamanten eller Sänka skepp.